top of page

Blauwe steen in uw badkamer - badkamerrenovatie

Voor heerlijke verwenmomenten

De badkamer is de plek in huis waar u in alle rust tot uzelf kunt komen. Sommigen onder ons staan graag ’s morgens onder de douche om fris aan de nieuwe dag te beginnen terwijl anderen hier juist graag ’s avonds zalig relaxen. Het speelt geen rol op welk moment u gebruikmaakt van uw sanitaire ruimte, u dient u hier altijd helemaal ontspannen te voelen. Het natuurlijke materiaal 'blauwe steen uit Henegouwen' tovert uw badkamer om tot een echte oase van rust.

Specifieke toepassingen

Extra finesse geven aan uw badkamer door kleine oppervlakten te bedekken met blauwe steen? Ga voor een wastafel, een bad of een douche in blauwe steen.

01

Wastafel

Een wastafel in blauwe steen combineert gebruiksvriendelijkheid, schoonheid, elegantie en onderhoudsvriendelijkheid.

02

Bad

Blauwe steen houdt de warmte goed vast en gaat jarenlang mee. Kies voor een veilige variant die een antislipwerking heeft en eveneens heerlijk zacht aanvoelt.

03

Douche

Arduin als vloer voor uw inloopdouche of als douchewand voor uw klassieke douche? Vraag bij ons naar de talloze mogelijkheden.

Blauwe steen op grote oppervlakten

Het is eveneens mogelijk om arduin de overhand te laten nemen in uw badkamer door het te gebruiken voor uw vloeren en/of wanden.

01

Arduin als badkamervloer

Aangezien arduin de warmte goed vasthoudt en ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is, is het een prima keuze voor uw badkamervloer.

02

Blauwe steen als badkamerwand

Een artistieke uitstraling geven aan uw wanden of muren doet u door blauwe steen aan te brengen.

Badkamerrenovatie

Wilt U uw  badkamer laten renoveren ? Of bent u niet tevreden met uw huidige badkamer omdat u bijvoorbeeld een douche wil, in plaats van een bad of omdat het tegelwerk nog uit het verleden stamt? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden van een badkamerrenovatie te bespreken. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw budget. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoon nummer  0468 07 25 30 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Wilt u een stijlvolle badkamer die snel en makkelijk te onderhouden is? 

Kies uit ons uitgebreid assortiment aan blauwe steen uit Henegouwen!

bottom of page