top of page

XXL tegels marmerlook

Marmerlook voor luxe en comfort

Wie droomt er niet van een badkamer of een keukenblad in marmer? Marmer staat voor luxe en comfort, en dat is iets wat we allemaal graag willen. Marmer is echter een zeer poreuze natuursteen waarop heel gemakkelijk vlekken ontstaan. Dat is niet bepaald een streling voor het oog. Dé oplossing hier is een keramische tegel met een marmerlook.

Waarom tegels met een marmerlook?

01

Een lust voor het oog

Wilt u uw klanten en/of bezoekers graag ogenblikkelijk imponeren? Dan is een tegel met een marmerlook een prima keuze. Marmer straalt klasse en stijl uit, en dat valt meteen op.

02

Niet te onderscheiden van origineel marmer 

De dag van vandaag zijn er zoveel gedetailleerde mogelijkheden om de productie van keramische tegels tot een goed einde te brengen dat imitatiemarmer nauwelijks nog van echte marmer te onderscheiden valt.

04

Ontelbare mogelijkheden 

Marmerlook tegels bestaan in alle denkbare vormen, kleuren en afmetingen. Denkt u aan marmer voor op uw kantoor of wilt u uw eigen woning graag een unieke uitstraling geven door te kiezen voor marmer in uw keuken of als wand in uw sanitaire ruimte? Wat uw persoonlijke voorkeur ook is, wij hebben er een marmeren tegel voor!

05

XXL-platen 

Wie van extra grote tegels houdt, zit goed bij ons. Wij zijn exclusieve verdeler van een reusachtig aanbod van Tyles XXL-platen voor elk budget en stijl. Ook in hout of beton vindt u bij ons XXL-platen terug.

03

Groot onderhoudsgemak 

Een marmeren tegel vraagt om weinig of geen onderhoud, een standaard poetsproduct volstaat

Speurt u naar een mooie (XXL) tegel in marmerlook? 

Contacteer ons voor meer informatie.

bottom of page