top of page

Keuken in natuursteen

Het gevoel van thuis in het hart van uw huis

De keuken is een plaats waar we behoorlijk wat tijd doorbrengen. Daarom is het van cruciaal belang dat we ons te allen tijde thuis voelen in deze ruimte. Het hart van uw huis extra leven inblazen doet u door te kiezen voor blauwe steen uit Henegouwen. Heeft u een landelijke keuken of juist een heel moderne symmetrische kookruimte? Blauwe steen sluit perfect aan op eender welk interieur.

Toepassingen

01

Keukenblad

Een keukenblad in arduin (= blauwe steen) leeft en blijft leven. Door de jaren heen verandert de kleur nog lichtjes waardoor uw werkblad nog mooier wordt. Een blauwe steen keukenblad is hittebestendig, in een mum van tijd schoon te maken en staat bovendien elegant in elke keuken.

03

Gootsteen

Een gootsteen die meteen in het oog springt én onderhoudsvriendelijk is? Ook hier is blauwe steen uit Henegouwen het antwoord!

02

Keukenwand 

Een keukenwand heeft dagelijks heel wat te verduren. Alle vetvlekken en andere ongewenste aanslagen die ontstaan tijdens het kokerellen komen op uw spatwand terecht. Door te kiezen voor een keukenwand in arduin maakt u uw kookruimte niet alleen mooier, maar verzekert u uzelf ook van een uiterst gemakkelijk onderhoud. Vlekken kunnen namelijk niet doordringen in dit harde materiaal.

04

Keukenvloer

Blauwe steen is duurzaam, voelt warm aan en is bovendien in een handomdraai schoon te maken. Daarom is een vloer in arduin ook ideaal wanneer u kinderen heeft. Blauwe steen als detail in uw keuken of als hoofdmateriaal? Stone-Design realiseert het voor u!

Bent u op zoek naar de ideale natuursteen voor uw keuken? 

Contacteer Stone-Design voor al uw vragen.

bottom of page