top of page

Keramische parketvloer

Wel de lusten, niet de lasten

Houdt u van de look van een mooie parketvloer, maar twijfelt u over de nadelen die gepaard gaan met een houten vloer? Dan is een keramische parketvloer dé oplossing! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende productietechnieken beschikbaar dat een keramische parketvloer nog amper te onderscheiden is van echt parket. Een keramische parketvloer of -wand bestaat uit smalle, keramische tegels die eruitzien en aanvoelen als hout.

Waarom kiezen voor een keramische parketvloer?

01

Uitgebreide toepassingen

De natuurlijke hardheid van natuursteen maakt dat uw trap een lang leven beschoren is, zelfs wanneer u iets op de treden laat vallen.

02

Buitengewoon duurzaam 

Een trap in natuursteen staat voor luxe. Daardoor krijgt uw pand een meerwaarde.

03

Geen geluidsoverlast

EEen standaard poetsproduct volstaat voor de schoonmaak.

04

Geschikt voor alle ruimtes

Natuursteen is in alle gevallen geheel waterbestendig en de meeste varianten zijn ook volledig vorstbestendig. Daardoor kan zo’n trap, zelfs buiten, probleemloos geplaatst worden.

05

Vriendelijk in onderhoud 

Dankzij alle praktische eigenschappen van dit materiaal is het geschikt voor openbare ruimtes zoals scholen, gemeentehuizen, stationsgebouwen en musea. Uiteraard komt dit materiaal ook op kantoor of in uw privéwoning volledig tot zijn recht.

06

Creëert sfeer 

Het uitzicht van hout staat al van oudsher voor sfeer en gezelligheid. Een keramische parketvloer ziet er precies zo uit als hout, waardoor de natuurlijke look behouden blijft.

07

Te combineren met vloerverwarming 

Om uw keramische parketvloer net zo warm als echt parket aan te laten voelen, dient u over vloerverwarming te beschikken. Wij zorgen voor de aansluiting.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een keramische parketvloer? 

Vraag naar onze oplossingen.

bottom of page