top of page

Breed spectrum aan trappen

Een trap op maat

Heeft u pas een woning gebouwd of verbouwd en bent u nog op zoek naar de finishing touch voor uw tijdloos interieur? Geef uw trap(pen) een stijlvol karakter door ze te bekleden met natuursteen. Onze trappenmakers voorzien u van een trap op maat die volledig beantwoordt aan uw persoonlijke wensen.

Voordelen van een trap in natuursteen?

Een trap in natuursteen is zoveel meer dan alleen maar mooi om naar te kijken. Natuursteen als bedekking voor uw trap garandeert u talrijke interessante voordelen:

01

Duurzaamheid

De natuurlijke hardheid van natuursteen maakt dat uw trap een lang leven beschoren is, zelfs wanneer u iets op de treden laat vallen.

02

Waarde van uw pand stijgt 

Een trap in natuursteen staat voor luxe. Daardoor krijgt uw pand een meerwaarde.

03

Vriendelijk in onderhoud

Een standaard poetsproduct volstaat voor de schoonmaak.

04

Bestand tegen alle soorten weersomstandigheden 

Natuursteen is in alle gevallen geheel waterbestendig en de meeste varianten zijn ook volledig vorstbestendig. Daardoor kan zo’n trap, zelfs buiten, probleemloos geplaatst worden.

05

Oneindig veel toepassingen mogelijk 

Dankzij alle praktische eigenschappen van dit materiaal is het geschikt voor openbare ruimtes zoals scholen, gemeentehuizen, stationsgebouwen en musea. Uiteraard komt dit materiaal ook op kantoor of in uw privéwoning volledig tot zijn recht.

Geschikt voor alle soorten trappen

Natuursteen is een uiterst veelzijdig materiaal. Vanwege zijn enorme variatie aan diverse soorten is er voor nagenoeg iedere trap een passende natuursteen te vinden. Onder andere voor de volgende trappen voorzien wij een bekleding in natuursteen:

Binnen- en buitentrappen

Rechte trappen

Massieve trappen

Trappen met losse elementen

Wenteltrappen

Z-trappen

Realisaties voor en na: trappen in natuursteen

Wenst u uw trap te bedekken met een elegante natuursteen?

Vragen? Contacteer Stone Design.

bottom of page