top of page

Natuursteen in de kijker

Wat is natuursteen?

De naam zegt het eigenlijk zelf al: natuursteen is de verzamelnaam voor alle soorten stenen die uit de natuur komen. Denk hierbij aan marmer, graniet, leisteen, blauwe harsteen, lavasteen en vele andere soorten.

Voordelen van natuursteen?

01

100% natuurlijk

Houdt u van originele tegels die absoluut niemand anders heeft? Dan kiest u voor natuursteen. Omdat natuursteen daadwerkelijk uit de natuur gewonnen wordt en niet door menselijk toedoen vervaardigd is, ziet u imperfecties en onregelmatigheden op elke tegel. Dit zorgt voor een uniek karakter.

02

Goede prijs-kwaliteitsverhouding 

Een trap in natuursteen staat voor luxe. Daardoor krijgt uw pand een meerwaarde.

03

Geen geluidsoverlast

Natuursteen is de optimale combinatie van een tijdloze uitstraling én kwaliteit. Dit materiaal geeft extra design aan uw vloer- , terras- of traptegels.

04

Uitgebreid aanbod

De diversiteit aan kleuren en structuren in natuursteen is immens. Wat voor interieur u ook heeft, wij hebben er een passende natuursteen voor.

05

Ontelbare mogelijkheden

Denkt u aan natuursteen om de laatste hand te leggen aan uw woning of kantoorruimte? Ga dan voor vensterbanken in natuursteen of ga voor een keukenwerkblad in dit materiaal. De natuur in huis halen tijdens uw wellnessmomenten? Maak van uw badkamer een waar natuurparadijs door natuursteen te gebruiken als materiaal voor uw douche. Bent u een fervente liefhebber van de natuur? Plaats dan hele wanden of volledige vloeren of trappen in natuursteen. Ook als tegels voor uw tuinterras is natuursteen een uitstekende keuze

Wenst u natuursteen tegels te gebruiken voor uw woon- of werkruimte? 

Stone-Design maakt ze op maat voor u!

bottom of page