top of page

Mozaïeken en strips

Een unieke sfeer

Bent u op zoek naar de ideale afwerking voor uw badkamer of wenst u uw gevel of binnenwand een tweede leven te geven op een originele manier? Overweeg het om mozaïeken, stonepanels, B-Rocks of strips aan te laten brengen! Zowel in uw woon- als in uw werkruimte zorgen deze vormen van aankleding voor extra karakter.

Blauwe steen op grote oppervlakten

Het is eveneens mogelijk om arduin de overhand te laten nemen in uw badkamer door het te gebruiken voor uw vloeren en/of wanden.

01

Mozaïeken

Mozaïek heeft veel voegen en creëert daardoor een antislipeffect. Dat maakt dat mozaïek uitermate geschikt is voor uw badkamer. Bij ons heeft u de keuze uit glasmozaïek, keramische mozaïek of natuursteen mozaïek. Mozaïek kan zowel op uw vloer als op uw wanden (muren, badrand, douchewand) geplaatst worden en is verkrijgbaar in matjes of in tegeltjes. Wij hebben een enorm aanbod, in alle denkbare kleuren, groottes en patronen.

03

B-Rocks

Houdt u van een ruwe en stoere look uit de natuur? Dan gaat u voor B-Rocks! B-Rocks zijn stukken natuursteen, gegoten in een betonplaket. Ideaal voor een gevel die onmiddellijk de aandacht trekt.

02

Stonepanels

Stonepanels of steenstrips kunnen in een vrij korte tijdspanne tegen eender welke vlakke binnen- of buitenwand bevestigd worden. Ze zijn zodanig nauwkeurig vervaardigd dat u de scheiding tussen de verschillende panelen zelfs niet kunt waarnemen met het blote oog. In onze toonzaal vindt u stonepanels in allerlei kleuren en ontwerpen terug.

04

Strips

Tegelstrips ter decoratie zorgen voor het gewenste accent op uw tegelvloer of -wand. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, van smal tot heel breed en in diverse patronen. Vraag bij ons naar de vele mogelijkheden.

Kies voor originaliteit en breng mozaïeken of strips aan op uw vloeren of wanden.

Vragen? Contacteer ons voor de verschillende mogeijkheden.

bottom of page